'Moet raar lopen wil PSV titel verspelen, maar voetbal kan raar zijn'

8 februari 2015 om 02:10
nl
Bijna onderkoeld kwamen de spelers van PSV na afloop van de winstpartij uit de kleedkamer. Het leek alsof ze hadden afgesproken geen verwijzingen te maken naar de landstitel, die steeds dichterbij lijkt te komen. Het gat met de achtervolgers is groot, 'maar we hebben nu nog helemaal niks', aldus keeper Jeroen Zoet.
Geschreven door

En dat is een beetje het verhaal van de meeste PSV'ers. Zoals Luciano Narsingh. "Ik kan me voorstellen dat de buitenwacht denkt dat we er al zijn, maar wij kijken nog echt van wedstrijd tot wedstrijd."
"Iedereen praat ook tegen ons al over het kampioenschap. Het zou gek zijn als we het nu niet worden, maar voetbal is soms raar. En daarom moeten we gefocust blijven en ook de volgende wedstrijd tegen AZ winnen.'
Platte Kar en StadhuispleinJeroen Zoet beaamt dit. "We staan bovenaan en het is supermooi dat we er goed voorstaan. Maar het is voor ons niet lastig om ons voor opmerkingen over de Platte Kar en het Stadhuisplein af te sluiten. Het is mooi dat onze fans er vertrouwen in hebben, maar wij richten ons nu alleen op AZ."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.