Drugsdealer gepakt bij roadblock vanwege overval Domino's Pizza Breda

8 februari 2015 om 12:14
nl
Een roadblock van de politie in Breda leverde zaterdagavond een mooie bijvangst op. De politie was op zoek naar de daders van de overval op Domino's Pizza aan het Graaf Hendrik III Plein. Die werden niet gevonden, maar wel werd een vermoedelijke drugsdealer opgepakt.
Geschreven door

Iets voor middernacht controleerde de politie op de kruising van de Graaf Engelbertlaan en de Princenhagelaan alle verkeer, in de hoop de overvallers te vinden.
Zak met witte bolletjesEen auto die aan de kant werd gezet rook stevig naar wiet. De 21-jarige bestuurder uit Breda overhandigde de agenten een zakje wiet. Een agent scheen met zijn zaklamp in de auto en zag een zak met witte bolletjes liggen. Reden genoeg om de bestuurder te fouilleren.
Die had daar echter duidelijk niet zo'n zin in en zette het tijdens de fouillering op een lopen. Hij rende richting de Rithsestraat. Agenten haalden 'm in en gebruikten pepperpray om de man te overmeesteren.
Coke en heroïneIn de auto werden tientallen bolletjes cocaïne en heroïne gevonden. De politie gaat ervan uit dat de Bredanaar die drugs bij zich had om te verkopen. Voorlopig zit dealen er echter even niet in, want de man zit in de cel.
De daders van de overval op Domino's Pizza, waarvoor de roadblock werd ingericht, zijn nog steeds niet gevonden. De politie sluit niet uit dat het om dezelfde gemaskerde mannen gaat die eerder op de zaterdagavond ook brasserie De Nieuwe Baan in Prinsenbeek beroofden. Bij allebei de overvallen raakte niemand gewond.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.