Dode man gevonden in woning Heuvelstraat Breda, lag er al twee weken

8 februari 2015 om 14:57
nl
In Breda is in een woning in de Heuvelstraat een dode man gevonden. De man, die rond de tachtig jaar oud zou zijn, lag blijkbaar al twee weken in zijn woning. De brandweer is opgeroepen om het lichaam van de man uit zijn woning te halen.
Geschreven door

Hij had namelijk een bovenwoning in het pand en moet met een hoogwerker uit het huis gehaald worden. De gangen in het huis zijn namelijk erg smal. Het pand waar de man is gevonden bestaat uit studio's met aparte voordeuren.
'Man leidde teruggetrokken leven'Een bewoner van het pand heeft tegen een verslaggever gezegd dat hij de oudere man al drie of vier weken niet had gezien. Op enig moment begon het te stinken en heeft de bewoner de politie gebeld die de dode man vervolgens aantrof. Volgens de bewoner kreeg de man nooit bezoek en leefde hij een teruggetrokken leven.
Voor de deur van het huis staan twee lijkwagens. Het is niet duidelijk waarom. De politie meldt dat er één overledene is. Hij zou op een natuurlijke wijze zijn overleden. Een woordvoerder zegt dat er wel onderzoek wordt gedaan, maar dat er geen reden is om uit te gaan van een misdrijf.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.