Milou van der Heijden verdedigt nationale titel succesvol

9 februari 2015 om 10:14
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer aandacht voor Milou van der Heijden, Harrie Smolders en Greg van Hest.
Geschreven door

De Vroome bereikt hoofdtoernooi AntwerpenIndy de Vroome heeft haar naam op het hoofdschema van het WTA-toernooi in Antwerpen gezet. De tennisster uit Cromvoirt versloeg maandag in de laatste kwalificatieronde de Tsjechische favoriete Katerina Siniakova in drie sets: 6-0 4-6 7-6 (2). De partij duurde bijna tweeënhalf uur. De Vroome is de nummer 274 van de wereldranglijst, de eveneens 18-jarige Siniakova behoort tot de top honderd (79).
Van der Heijden Nederlands kampioenSquashter Milou van der Heijden heeft haar nationale titel met succes verdedigd. De Eindhovense was in de finale, net als vorig jaar, in vijf games te sterk voor de favoriete Natalie Grinham:  11-8, 11-9, 7-11, 8-11 en 11-5.
Harrie Smolders derdeHarrie Smolders is derde geworden in de Grote Prijs van Wellington. De springruiter uit Lage Mierde was in de barrage met Don VHP Z wel de snelste, maar maakte een fout. Met zijn derde plaats verdiende Smolders 16.800 euro.
Zilver Greg van Hest bij NK 10 kilometerGreg van Hest uit Tilburg heeft zilver gewonnen op het NK 10 kilometer in Schoorl. Van Hest moest het in de finale van het wegkampioenschap afleggen tegen Roger Smeets die met ruim tien seconden voorsprong de titel voor zich opeiste. Koos Verweij moest genoegen nemen met een bronzen medaille.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.