Neef (22) gearresteerd voor moord op Martie Heesbeen uit Rosmalen

9 februari 2015 om 14:36
nl
Een 22-jarige man is maandag rond vijf uur ‘s ochtends in zijn huis aangehouden in Rosmalen. De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij de moord op de 49-jarige Martie Heesbeen. De 22-jarige verdachte is familie van het slachtoffer, meldt de politie. Volgens bronnen zou het om de neef gaan. Heesbeen werd op 2 december 's avonds doodgeschoten op een fietspad in Rosmalen.
Geschreven door

Een arrestatieteam viel het huis van de verdachte binnen. Maandagochtend werd ook het huis van de verdachte doorzocht. Over een motief kon de politie maandag nog niks zeggen.
'Geen gouden tip'De politie gaf eerder al aan vijftien tips te hebben gekregen in de zaak. De opsporingsprogramma’s Bureau Brabant en Opsporing Verzocht besteedden aandacht aan de moord.
Mede die inspanningen hebben volgens de politie tot de aanhouding van de 22-jarige verdachte geleid. Er kwamen enkele goede tips binnen, maar de politie bevestigt dat er geen sprake is geweest van 'een gouden tip'.
Dood HeesbeenHeesbeen werd begin december dood gevonden aan de Van Oldenbarneveltlaan in Rosmalen. Vlakbij het lichaam van Heesbeen vonden agenten ook zijn hond.
Eerder werd bekend dat ook het wapen was gevonden waarmee de man om het leven is gebracht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.