Maaltijdbezorger in Oosterhout bestolen en daarna mishandeld

9 februari 2015 om 15:32
nl
Een 21-jarige maaltijdbezorger is zondagavond in de wijk Slotjes in Oosterhout bestolen en daarna door een man mishandeld. De man die hem mishandelde is aangehouden.
Geschreven door

De bezorger uit Breda was voor een bedrijf maaltijden aan het bezorgen. Rond tien over halfelf wilde hij een bestelling ter waarde van zeventig euro afleveren op een adres in de wijk Slotjes.
Hij parkeerde zijn auto en direct kwamen twee mannen op hem af die lieten weten dat zij het eten hadden besteld. Ze namen het pakket aan en renden vervolgens zonder af te rekenen weg in de richting van de Van Oldeneellaan.
Boos en opgefoktDe bezorger belde zijn baas en bleef wachten tot die naar de straat zou komen. Plots kwam een van de bewoners naar buiten. De 46-jarige man was boos en opgefokt, omdat het hondje van zijn moeder bleef blaffen en omdat de auto van de bezorger voor zijn huis stond met de alarmlichten aan.
De man trapte de bezorger tegen zijn rechterbovenbeen. De politie heeft de man aangehouden. Hij verklaarde later dat hij graag wilde slapen, omdat hij er al om vier uur 's ochtends uit moest. Hij had veel spijt van zijn actie, zeker omdat het slachtoffer daar nog stond omdat hij bestolen was. De Oosterhouter heeft diezelfde avond zijn excuses aangeboden aan de bezorger.
De wijkagent stelt een onderzoek in naar de diefstal.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.