NAC breekt waarschijnlijk met traditie: geen carnaval, maar trainingskamp voor spelersgroep

9 februari 2015 om 22:03
nl
NAC Breda overweegt om tijdens de carnavalsweek in Zeeland op trainingskamp te gaan. Trainer Robert Maaskant wil meer tijd hebben om zijn selectie voor te bereiden op de rest van de competitie.
Geschreven door

Daarmee breekt NAC met een traditie. De spelersgroep gaat namelijk op maandag altijd gezamenlijk naar de Bredase optocht kijken.
Weinig zin in feestTrainingskamp of niet, de spelers zelf lijken sowieso weinig zin te hebben in carnaval. NAC staat zeventiende in de eredivisie en vecht tegen degradatie. “We moeten het eerst maar eens voetballend op de rit krijgen en dan pas aan carnaval denken”, zegt NAC-speler Mats Seuntjens. “Er is nu niet echt behoefte aan.”
Bij het jaarlijkse bezoekje aan de optocht zijn alle NAC-spelers altijd uitgedost in hetzelfde pakje. Zo liepen de spelers al rond als konijnen en als kabouters. Maar dit jaar heeft de spelersgroep nog geen kostuums geregeld.
Winnen is het belangrijkst“Het allerbelangrijkste voor het groepsgevoel is dat we een keertje winnen”, zegt NAC-middenvelder Erik Falkenburg.
NAC beslist dinsdag of de ploeg volgende week wel of niet naar Zeeland gaat op trainingskamp.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.