Efteling stelt manager aan om bezoekers uit Engeland te trekken

10 februari 2015 om 15:11
nl
In Duitsland en België is de Efteling in Kaatsheuvel al best wel bekend, maar in het Verenigd Koninkrijk kan dit nog stukken beter. Daarom heeft het attractiepark Claire Hancer aangenomen als 'country manager UK'. Zij moet het merk Efteling in het Verenigd Koninkrijk in de markt zetten en laten uitgroeien, samen met de Engelse reisbranche.
Geschreven door

De benoeming van Hancer hoort bij de strategie van de Efteling om te groeien tot een internationale bestemming met vijf miljoen bezoekers in 2020. Eind 2013 stond de teller op 4,2 miljoen mensen.
Disneyland ParijsIn de Engelse reisindustrie is Claire Hancer een bekende naam. Ze werkte vanuit Groot-Brittannië eerder voor onder andere Disneyland Parijs, Air France, Royal Caribbean en Visit England. Vanaf februari begint zij in haar nieuwe rol voor de Efteling.
Nicole Scheffers, Manager Sales& International bij de Efteling, zegt: "We zijn erg blij dat Claire het team komt versterken. Onze plannen voor de komende vijf jaar zijn ambitieus, maar met de achtergrond en ervaring van Claire hebben we er alle vertrouwen in dat wij onze doelstellingen kunnen behalen."    Meer beddenVanwege de internationale ambities wordt vakantiepark Bosrijk van de Efteling op dit moment uitgebreid van 1150 naar 1550 bedden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.