Trudy (68) uit Rotterdam wordt platgebeld door Efteling-bezoekers: 'Het gaat de hele dag door'

11 februari 2015 om 08:45
nl
De Rotterdamse Trudy (68) wordt er helemaal gek van. De hele dag wordt ze gebeld door mensen die iets willen weten over de Efteling. Dat meldt de Telegraaf. Sinds een paar maanden heeft de Efteling een nieuw telefoonnummer en het nummer van Trudy verschilt slechts één cijfer. "Het is om gek van te worden. "Nee, dit is niet de Efteling!" Zo neemt Trudy meestal al op.
Geschreven door

Sinds ze 20 jaar oud is heeft Trudy al hetzelfde nummer. Aan de Telegraaf vertelt ze dat ze daar gek van wordt. "Het gaat de hele dag door. Maar ik peins er niet over om mijn nummer te laten veranderen."
'Mensen bellen wel drie keer achter elkaar'Door een 1 voor het nieuwe nummer van de Efteling te zetten, kom je automatisch bij Trudy uit. "Veel huistelefoons zijn zo geprogrammeerd dat ze het kengetal automatisch aanpassen als dat niet meteen herkend wordt. 0416 wordt al snel 10416. En dan krijg je mij aan de lijn. Sommigen bellen wel drie keer achter elkaar!”
Efteling-woordvoerster Femke van Es zegt de heel vervelend te vinden. Woensdag hebben ze contact met Trudy gehad. "Het probleem lijkt mee te vallen. Het zijn vooral mensen met hetzelfde netnummer als Trudy die per ongeluk bij haar uitkomen als ze iets over de Efteling willen weten. Een paar keer per dag wordt ze lastiggevallen."  
'Keertje op bezoek' De Efteling heeft met Trudy afgesproken dat ze een keertje langs mag komen. "Dat zal binnen een paar weken zijn. Dan laten we haar ons telefooncentrum zien. En als ze wil kan ze ook een dagje Efteling meepikken."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.