Prijswinnende ‘Stella’ en Startup Bootcamp donderdag in Booming Brabant

11 februari 2015 om 19:27
nl
Teammanager Tom Selten van de Stella -een auto op zonne-energie- is donderdag een van de gasten van het business-magazine Booming Brabant. Ook Bert-Jan Woertman schuift aan. Hij vertelt over de StartUp Bootcamp Demoday in het Evoluon.
Geschreven door

'Best Technology Achievement', met die prestigieuze award kwamen de studenten van de Technische Universiteit Eindhoven terug uit San Francisco. De studenten kregen de prijs voor de Stella, een gezinsauto op zonne-energie. Teammanager Tom Selten vertelt erover aan de interactieve tafel van Booming Brabant.
DemoDayMet Bert-Jan Woertman gaat presentatrice Anne-Marie Fokkens in op de Startup Bootcamp. Afgelopen vrijdag was er in het Evoluon een Demo Day. Uit meer dan 10.000 gescreende hightech-startups in de wereld zijn elf deelnemers geselecteerd die zich vrijdag presenteerden aan investeerders uit onder meer China, de Verenigde Staten en Europa.
Made in Brabant meert dit keer aan bij Altena Yachts in Raamsdonksveer. Een familiebedrijf waar al vijftig jaar jachten worden gebouwd voor klanten van over de hele wereld. De prijs van de jachten varieert van 300.000 euro tot 4 miljoen euro.
Lees alles over de Brabantse economie en Booming Brabant op omroepbrabant.nl/boomingbrabant. Booming Brabant is ook te bekijken via uitzending gemist. Ook op het YouTube-kanaal van Omroep Brabant is het wekelijkse businessprogramma te zien.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.