Niet te filmen of toch wel? ‘De schoonste stad van het land’ [VIDEO]

12 februari 2015 om 00:18 • Aangepast 21 november 2020 om 20:05
nl
'De schoonste stad van het land'. Daar zijn alle Tilburgers het wel min of meer over eens. Sommige Tilburgers zijn zo trots op hun stad dat ze dat ook willen uitdragen aan de buitenwereld. Marco van Loon bijvoorbeeld. Met een drone filmde hij zijn stad van alle kanten en toegegeven, het zou wel eens de schoonste stad van het land kunnen zijn.
Profielfoto van
Geschreven door

Marco van Loon: "Ik was al lange tijd bezig met fotograferen. Maar sinds ik een drone heb, ben ik steeds enthousiaster geworden om met bewegende beelden te werken."
Drone kwijtgeraaktVan Loon trok zijn stad in en schoot op ongeveer zeven plekken beelden. "Met een volle batterij blijft een drone ongeveer 20-25 minuten in de lucht. Ik heb ongeveer drie uur gefilmd. Het monteren van de film duurde ook nog een uur."
Als de batterij van de drone leeg dreigt te raken, keert hij automatisch terug naar de plek van vertrek. Van Loon: "Alleen de laatste keer niet. Bij een opname werd het signaal zodanig gestoord door andere antennes in de omgeving van de Hoefstraat dat de drone de weg kwijt is geraakt. Ik heb hem nog niet teruggevonden."

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.