Duo dat wordt verdacht van betrokkenheid bij dood brandende man Boxtel langer in de cel

12 februari 2015 om 16:03
nl
De man en de vrouw die vorige week werden aangehouden voor betrokkenheid bij de dood van Syriër Rachid Dardari uit Esch blijven nog zeker twee weken vastzitten. Dat heeft de rechter-commissaris in Den Bosch donderdagmiddag bepaald.
Geschreven door

De verdachten zijn de 35-jarige vrouw van het slachtoffer en een 27-jarige bekende van het stel. Het brandende lichaam van Dardari werd gevonden in het Sparrenrijk in Boxtel.
Volgens het  ANP zegt Justitie voorlopig nog niets over de exacte beschuldigingen tegen het tweetal. De advocate van de verdachte echtgenote van de dode man wil en mag daar ook niets over zeggen. Het enige dat de advocate wel kwijt wil is dat de vrouw emotioneel en in de war is.
Veel onderzoekDoor de manier waarop het slachtoffer werd aangetroffen, ging de politie al meteen uit van een misdrijf. Een groot onderzoek volgde in het bos. Later op de dag werd extra onderzoek verricht in het huis van het echtpaar aan de Groenstraat. De drie kinderen uit het gezin zijn elders ondergebracht.
De identiteit van de man werd pas een week later bekend. De politie ontving tips toen zij foto's van het gezicht van de overleden man openbaar maakten.



App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.