Video

Last minute shoppen voor carnavalspakkie: 'Panterpooierpak past bij mij'

12 februari 2015 om 21:53
nl
"Ik ga niet verkleed, ik ga wel verkleed, ik ga niet verkleed, ik ga toch verkleed, mama. Heel fijn. Dus wij gaan nog even een zwaard zoeken." En moeder gaat op zoek. Het ridderpak is gelukkig al gevonden en dus hoeft zoonlief vrijdag niet in spijkerbroek naar het schoolcarnaval.
Geschreven door

Moeder en zoon zijn niet de enige die op de valreep nog op zoek zijn naar het perfecte carnavalspakske. Bij De Greef in Breda wordt donderdagavond nog koortsachtig gezocht.
"Je kan deze best pakken hoor. Als je dit ding eraf haalt, is het net een ninja zwaard." Probleem: gezocht wordt naar een ninja zwaard en gevonden wordt een zwaard dat toch echt vooral piraatachtige kenmerken vertoont.
Er wordt nog even verder gefilosofeerd."Als je het eraf haalt, kun je de ene dag als ninja gaan en de andere dag als piraat." Even wordt daar over nagedacht. "Maar het is nu al een piratenzwaard. Dus kan ik beter eerst als piraat gaan, dan dit eraf halen en dan als ninja."
Ze lijken eruit.
Lekker foutEven verderop is de gewenste outfit gevonden. Een pooierpak, met panterprint en glimmende elementen. "Ja, dit is echt iets dat bij me past denk ik. Lekker fout." Natuurlijk wil meneer best even laten zien hoe de bijpassende hoed staat. Hij zit als gegoten. "Ik heb jarenlang hetzelfde pak gehad en nu eens wat anders. Maar ik zoek nog wat accessoires. Een foute wandelstok of zo.
Ergens anders in de winkel klinkt een vreugdekreet. "Ik heb de laatste rode vleugels!" Die waren hard nodig voor bij een rood duivelsjurkje. Eerder liep de jongedame met een paar blauwe vleugels rond, maar groot was de opluchting toen een verkoopster opdook met toch nog een paar rode.  
EenhoornBij de pruiken staan de ninja, of toch piraat en zijn vriendin. Ze gooien het toch over een andere boeg. "Eenhoorn en een soort Pocahontas-krijger!"
Laat carnaval 2015 maar beginnen!

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.