Wie wordt hoofdtrainer van RKC Waalwijk? Oud-speler Peter van den Berg voornaamste kandidaat

13 februari 2015 om 10:16
nl
Peter van den Berg is een van de voornaamste kandidaten bij RKC Waalwijk om Martin Koopman op te volgen als hoofdtrainer. Van den Berg is oud-speler van RKC en onlangs nog werkzaam als assistent-trainer bij Sparta. Martin Koopman leverde afgelopen woensdag zijn contract in bij de Brabantse club uit de Jupiler League.
Geschreven door

Peter van den Berg was van 2000 tot 2003 als voetballer actief voor RKC Waalwijk. Hij speelde daarnaast onder meer voor Excelsior, Vitesse, Feyenoord en FC Den Bosch.
Jong en beschikbaar"Volgens mij voldoet hij wel aan de criteria", zegt Frank van Mosselveld, verdediger van RKC Waalwijk, over de eventuele komst van Van den Berg. "Hij is oud-speler, een jonge trainer en beschikbaar. Ik heb verder nog geen namen gehoord, we gaan het zien."
Van den Berg was eind december nog assistent-coach van John de Wolf bij Sparta Rotterdam. Het duo volgde daar tijdelijk de ontslagen Gert Kruys op. In januari ging Alex Pastoor aan de slag bij Sparta en vertrokken zij weer.
Van BreugelVoorlopig neemt Erwin van Breugel de rol van hoofdcoach op zich bij RKC Waalwijk. Dat kan hooguit vier weken omdat hij niet over de juiste papieren beschikt.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.