Video

NAC Breda kan zaterdag beroep doen op middenvelder Demy de Zeeuw

13 februari 2015 om 16:16
nl
Demy de Zeeuw en Divine Naah kunnen zaterdag hun debuut maken voor NAC Breda. Beide spelers zijn speelgerechtigd voor het uitduel met ADO Den Haag.
Geschreven door

Trainer Robert Maaskant hoopt dat De Zeeuw met zijn ervaring voor een impuls kan zorgen. "Het toont zijn karakter dat hij er nu bij ons instapt", zei de coach over de oud-speler van Ajax en AZ. "Ik ben heel blij dat hij bij ons wil spelen."
Directe concurrentADO heeft zes punten meer dan NAC en staat veertiende. Maaskant ziet de Hagenezen dan ook als een directe concurrent. "Iedereen heeft het altijd over 'moeten winnen', maar dat is wel heel makkelijk. Je moet iedere wedstrijd winnen, maar ADO is een directe concurrent."
"We spelen uit en op kunstgras. Niet bepaald in ons voordeel, maar we gaan er alles aan doen om punten mee te nemen uit Den Haag", aldus Maaskant.
Geen carnavalsoptochtNa ADO krijgt NAC volgende week Cambuur op bezoek. Het zijn dus belangrijke dagen voor de Bredase club. Zo belangrijk dat de selectie van NAC heeft besloten om te breken met een lange carnavalstraditie.
De spelers gaan ieder jaar op carnavalsmaandag naar de optocht kijken. Maar dit jaar slaan ze over. "Carnaval hoort bij NAC, maar als de resultaten achterwege blijven dan is dit niet het juiste moment om feest te vieren", zegt Gill Swerts
GeblesseerdenHenrico Drost en Jeffrey Sarpong missen het treffen vanwege schouderblessures, terwijl Joey Suk kuitklachten heeft. Bij ADO is Wilfried Kanon nog niet van de partij. De Ivoriaan won vorige week met zijn land de Afrika Cup en meldde zich na verschillende festiviteiten pas vrijdag op het trainingsveld.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.