Verlies voor RKC Waalwijk, puntje voor FC Oss

13 februari 2015 om 23:11
RKC Waalwijk heeft op bezoek bij FC Volendam vrijdagavond geen punten kunnen pakken. De Volendammers konden met 2-0 de winst behalen. FC Oss slaagde in eigen huis er niet om Achilles '29 te verslaan. Het duel eindigde in een gelijkspel.

Pas in de eindfase van de wedstrijd kwam FC Volendam tot scoren. In de 84e minuut maakte Kuwas de eerste treffer. In de blessuretijd vergrootte Brands de voorsprong nog met een doelpunt: 2-0.
Gelijk opFC Oss moest in de 35e minuut een tegentreffer incasseren van Edwards. De Groesbeekers bleven niet lang op voorsprong staan. Vlak voor rust tikte Opoku nog een gelijkmaker binnen. In de laatste minuut maakte Sanusi nog de 2-1 voor FC Oss. Maar een winst bleef uit toen in de blessuretijd opnieuw Edwards tot scoren kwam.