'Tinder' speciaal voor Paaspop: artiesten om verliefd op te worden

14 februari 2015 om 15:26 • Aangepast 21 november 2020 om 20:03
nl
Acts om verliefd op te worden, zeggen ze zelf. Op deze Valentijnsdag heeft Paaspop een eigen variant op Tinder gelanceerd. Bezoekers kunnen voor de aftrap van het festivalseizoen met Paaspoptinder door alle acts ‘swipen’ en zo een persoonlijke planning te maken voor het festival.
Profielfoto van
Geschreven door

De ‘normale’ datingapp Tinder volgt een simpel principe. Zie je iemand wel zitten? Dan swipe je hem of haar naar rechts. Niet leuk? Dan naar links. Op het moment dat de ander jou ook naar rechts swipet ontstaat er een match.
De Paaspoptinder volgt hetzelfde principe. De verschillende acts en artiesten komen voorbij. Wil je graag naar een artiest? Dan veeg je naar rechts. Toch maar niet? Dan naar links. Het verschil is dat er geen match ontstaat, maar wel een timetable.
Paaspop analyseert welke acts je wilt zien en maakt dan een planning voor je. Vervolgens kun je jouw timetable via Facebook, Twitter of Whatsapp delen met vrienden.

Wachten op privacy instellingen...

Voor Paaspopgangers geldt overigens nog steeds hetzelfde als voor Tindergebruikers: dat er een match is betekent nog niet meteen dat je ook verplicht bent om eraan vast te houden. Zin om het te proberen? Dat kan via Paaspoptinder.nl.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.