Drone crasht tijdens filmen werkzaamheden aan A59 bij Waalwijk [VIDEO]

16 februari 2015 om 12:59
nl
Drones zijn niet aan te slepen. De onbemande vliegtuigjes zorgen voor prachtige beelden van het Brabantse land. Het blijft wel oppassen, want voordat je het weet, vlieg je tegen een lichtmast. Wat dan wel weer bijzondere beelden oplevert.
Geschreven door

Daar weten ze in Waalwijk nu alles van. De vrijwilligers van de Airpro Waalwijk Community filmen regelmatig de werkzaamheden aan de A59. Dat deden ze eerder ook al.
Zondag had de drone opnieuw het luchtruim gekozen, wat opnieuw mooie plaatjes opleverde, maar die lichtmast werd niet opgemerkt. De drone kwakte genadeloos op de grond.
[YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=fNxqNwSBPqs]De vrijwilligers van de Airpro Waalwijk Community deden er zelf nogal luchtig over dat ze hun quadcopter 'in puin vlogen'. "Dankzij de handige handjes van één van onze leden vloog hij weer in no-time", schrijven ze. 'No-time' is in dit geval anderhalf uur.
Meer beeldenDrones zijn de laatste tijd immens populair. Hobbyisten maakten onder meer prachtige videobeelden van Eindhoven, Breda, Den Bosch, Tilburg en de Efteling.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.