Mishandeling conducteur in trein tussen Helmond en Eindhoven in Opsporing Verzocht

16 februari 2015 om 13:04
nl
Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdag aandacht aan de zware mishandeling van een conducteur in de trein naar Eindhoven. Conducteur Bert Roberti werkte zondagavond 25 januari in de trein die op weg was van Helmond naar Eindhoven toen hij zodanig werd mishandeld dat hij buiten westen raakte.
Geschreven door

Hij hield aan de mishandeling een hersenschudding over. "Iemand schold me uit voor vieze flikker en stompte tegen mijn achterhoofd", vertelde Roberti eerder tegen Omroep Brabant over de mishandeling die voor hem totaal uit het niets kwam.
Politie gaat uit van homogeweldEerder werd in het opsporingsprogramma Bureau Brabant ook al aandacht besteed aan de zaak. Hierin liet de politie een reconstructie zien van wat er precies is gebeurd in de trein. Ook werd in deze uitzending duidelijk dat de politie uitgaat van anti-homogeweld.
[youtube:body:http://youtu.be/e_-yFNF7QOU]
De dader is nog altijd niet gepakt. In Opsporing Verzocht vraagt de politie daarom opnieuw aan getuigen om zich te melden.Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond om halfnegen uitgezonden op NPO 1.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.