Video

Heen en weer en weer weer met de Love Boat naar Oeteldonk

16 februari 2015 om 17:08
nl
Niet met de auto, trein, bus of fiets, maar wel met de feestboot. Feestvierders kunnen vanuit het plaatsje Engelen met een boot van rederij Zoetelievegerrit heen en weer en weer weer naar Oeteldonk. De 'love boat' vaart tot en met carnavalsdinsdag.
Geschreven door

"De love boat van Engelen naar Den Bosch is geweldig." Op de kade in Engelen staat in vol ornaat Corry en ze gaat opnieuw met de boot naar Den Bosch.
Ze is één van de tientallen feestvierders die gebruikt maakt van de boot. "Gisteren ook al gedaan, het is geweldig, gezellig en met goede muziek aan boord." Het voordeel van de boot is dat hij afmeert middenin het centrum van Oeteldonk.
Alle hens aan dek Kapitein Paul Kuipers vindt het ook prachtig. "Zakelijk gezien verdien ik helemaal niets, maar het is superleuk."
Speciaal voor de carnavals-veerdienst zijn Paul en zijn crew uitgedost als acteurs uit de legendarische tv-serie The Love Boat. Bij de afvaart wordt de tune van het legendarische tv-programma dan ook keihard aangezet.
Veiligheid voor alles Leuk en handig is de speciale veerdienst, maar de veiligheid wordt geen moment uit het oog verloren. Bij het aan boord stappen worden alle koppen geteld en bij het afmeren ook weer.
Onderweg een carnavalsvierder verliezen die iets te veel heeft gedronken, dat wil niemand.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.