Video

Penningmeester die spaarkas van café De Sport in Stiphout leegroofde, belooft terug te betalen

16 februari 2015 om 20:30
nl
De penningmeester die 35.000 euro achterover drukte van de spaarkas van café De Sport in Stiphout heeft beloofd alles terug te betalen. Dat zegt Ingrid Verbakel van het café.
Geschreven door

Vorige week toen de spaarkas van het café moest uitkeren, bleek dat de penningmeester er met het geld vandoor was. De man zou een drugsprobleem hebben en daar is het geld aan opgegaan. Niemand wist van zijn problemen.
BetalingsregelingDe man heeft spijt en wil terug betalen. Er is een betalingsregeling vastgelegd en die heeft hij ondertekend, aldus Verbakel.
In café De Sport in Stiphout is maandagavond niet veel meer te merken van het financiële debacle. Er wordt volop gefeest, ook door leden van de spaarkas die financieel gedupeerd zijn.
Geen wintersportEen van de gasten viert zelfs noodgedwongen carnaval. Hij had het gespaarde geld willen besteden aan een wintersportvakantie in Italië. Maar dat zit er nu niet in. "En dus ga ik maar carnavallen en dat is toch nog gezellig", aldus het spaarkaslid.
Ook Ingrid Verbakel merkt niets aan de sfeer in haar kroeg. "Het is net zo gezellig en iedereen is er." Op de penningmeester na dan. "Die kan hier ook maar beter niet meer komen", zegt een van de klanten aan de bar.    

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.