Man (22) uit Zundert aangehouden voor veroorzaken ongeluk op Rijsbergseweg in Breda

17 februari 2015 om 17:53
nl
Een 22-jarige man uit Zundert is dinsdagmiddag aangehouden voor het veroorzaken van een ongeluk op de Rijsbergseweg in Breda. Bij dat ongeluk liep een 19-jarige man uit Rijsbergen ernstig hoofdletsel op. De Zundertenaar reed na het ongeluk door. Hij heeft zich dinsdagmiddag rond halfvier zelf op het politiebureau gemeld. De man zit nog vast.
Geschreven door

De politie bracht al vrij snel naar buiten dat de veroorzaker van het ongeluk in een Renault Twingo reed. Getuigen zagen de beschadigde auto geparkeerd staan in Zundert. De politie begon daarna een buurtonderzoek. De bestuurder van de auto meldde zich daarop zelf bij de politie.
BewusteloosHet slachtoffer van het ongeval ligt in een ziekenhuis. Volgens een politiewoordvoerder is hij bij kennis geweest en wordt hij regelmatig gewekt.
Het slachtoffer werd rond vijf uur op de Rijsbergseweg gevonden door ambulancemedewerkers die toevallig passeerden. De 19-jarige man was bewusteloos. "We vermoeden dat hij daar niet heel lang heeft gelegen", vertelde de politiewoordvoerder. De man is waarschijnlijk even voor vijf uur aangereden op de rotonde bij Effen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.