Ledje nodig? Inboedel kantoor Philips Lighting in Eindhoven onder de hamer

17 februari 2015 om 14:24
nl
In het voormalige kantoorgebouw van Philips Lighting aan de Mathildelaan in Eindhoven moeten zeshonderd appartementen komen. Voordat deze metamorfose kan plaatsvinden, wordt de inboedel van het kantoorpand geveild.
Geschreven door

Heel veel led- en andere verlichting, maar ook rijen van negen bioscoopstoelen, deuren en airco’s staan op de online veiling die door Troostwijk Veilingen wordt georganiseerd. Dit in opdracht van projectontwikkelaar Foolen en Reijs Vastgoed, de nieuwe eigenaar van het pand.
Een inschatting van de opbrengst van de veiling, wil woordvoerder David Gribnau namens het veilinghuis niet geven. “Dat doen we nooit”, zegt hij. Behoorlijke belangstelling voor de veiling verwachten hij en zijn collega Frank Adam echter zeker. "Het gaat kwalitatief gezien namelijk om heel goede spullen", legt commercieel directeur Adam uit. En hij verwijst vervolgens bijvoorbeeld naar de partij led-verlichting die geveild wordt.  
Zaterdag kijkdagAdam verwacht dat er behalve opkopers, zaterdag ook zeker oud-medewerkers van Philips Lighting op de kijkdag voor de veiling zullen afkomen. Net als particulieren trouwens.
De veiling van de inboedel sluit op woensdagmiddag 25 februari om twee uur. De opbrengst is deels bestemd voor een goed doel, een school in Sri Lanka.    

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.