Steeds meer vergiftigde brokken gevonden, nieuwe meldingen uit Drunen en Waalwijk

17 februari 2015 om 17:24
nl
Op internet verschijnen steeds meer meldingen van bazen die verontrust vertellen over vergiftigde brokken waarmee hun huisdieren en andere viervoeters worden belaagd. De jongste twee meldingen komen uit Drunen en Waalwijk.
Geschreven door

In Drunen hebben twee buurvrouwen in de Europalaan giftige brokjes in hun tuinen gevonden. In Waalwijk ging het dinsdagmorgen bijna fout aan de Reigersbosweg.
SnuffelenIn Waalwijk viel het een man, die zijn twee honden uitliet op een grasveldje, op dat beide dieren opeens op dezelfde plek begonnen te snuffelen. Gewaarschuwd door de eerdere verhalen besloot de eigenaar het voer op te ruimen. Verderop vond hij vervolgens nog een brokje.
De meldingen komen de laatste weken binnen uit allerlei Brabantse plaatsen. In Kaatsheuvel werden twee honden ziek na het eten van verdachte brokjes. Eén overleed, de andere moest opgenomen worden in een dierenkliniek.
Brokken worden onderzochtUit Waalwijk en Drunen kwamen al eerder meldingen dat er brokken in tuinen waren gegooid. De politie heeft eerder laten weten de zaak te onderzoeken. Er zijn onder meer gevonden brokken opgestuurd voor onderzoek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.