Uitslaande brand in bijgebouw van voormalige villa van topcrimineel Antonio Brizzi in Moergestel - Omroep Brabant

Uitslaande brand in bijgebouw van voormalige villa van topcrimineel Antonio Brizzi in Moergestel

17 februari 2015 om 23:00
nl
In een bijgebouw bij Villa Dennenhoef aan de Tilburgseweg in Moergestel heeft dinsdagavond een felle brand gewoed. De vlammen sloegen uit de schuur, zo liet een ooggetuige weten. De brandweer heeft het bijgebouw gecontroleerd laten uitbranden.
Geschreven door

De brandweer moest het hek openknippen om op het terrein van de verlaten villa te komen. De Tilburgseweg werd helemaal afgesloten.
Villa zelf niet in brandWagens van de brandweerkorpsen uit Moergestel en Tilburg rukten rond halftien uit vanwege de brand. De villa zelf stond niet in brand.
Rond tien uur werd het sein brand meester gegeven. Volgens de brandweer gaat het nablussen nog een klein uur duren. Op het terrein werd in voorgaande jaren wel vaker brand gesticht.
[Tweet:body:https://twitter.com/BrandweerMWB/status/567788704220340224]'Misdaadvilla'Volgens de verhalen zou het spoken in de villa. Het pand staat al tijden te koop en is compleet vervallen. Villa Dennenhoef werd gebouwd in 1910.
De villa kreeg extra bekendheid toen misdadiger Antonio Brizzi de villa kocht. Hij werd er in 1994 doodgeschoten. [YouTube:body:http://youtu.be/8OlSMdDyXzY][Tweet:body:https://twitter.com/BrandweerMWB/status/567785128254050304]    

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.