SPM Shoeters verliest nipt van Fraport Skyliners in bloedstollende wedstrijd

19 februari 2015 om 03:49
SPM Shoeters uit Den Bosch is uitgeschakeld in de achtste finales van de EuroChallenge. De Bossche basketballers verloren in eigen huis na twee verlengingen van het Duitse Fraport Skyliners met 92-94.

De Bossche ploeg had maar één opdracht: de Duitsers verslaan met een verschil van minimaal vijf punten. Die intentie was niet terug te zien in het spel van de thuisploeg. SPM Shoeters speelde een onthutsend slechte eerst helft en keek in het tweede kwart van de wedstrijd zelfs tegen een achterstand van 20 punten aan.
Na de rust begon SPM Shoeters aan een indrukwekkende inhaalrace die eindigde bij 70-70. Na de eerste verlenging was de stand 80-80 en moest er een tweede verlenging aan te pas komen. Daarin trokken de Duitsers aan het langste eind.