Video

Veghelse Harley-dealer strijdt mee in ‘The Battle of the Kings’

20 februari 2015 om 00:00
nl
Gelikt, fris en stoer: met de motor ‘Dirty Scrambler’ strijden de monteurs van Central Harley-Davidson uit Veghel mee met ‘The Battle of the Kings’. Harley Davidson daagt haar dealers uit het maximale uit het nieuwe model van het Amerikaanse motormerk te halen. De motorzaak in Veghel gaat voor de prijzen.
Geschreven door

Twaalf motorzaken ‘pimpten’ de lichte nieuwe motor. In het rijtje met inzendingen staan opvallend veel donkerkleurige stoere motoren. De tweewieler uit Veghel springt er daarom uit, de motor is wit met  blauwe en rode accenten, zonder veel extra poespas.
Overbodige onderdelen verwijderd“We hebben een groter voorwiel ingezet, daaromheen een bredere voorvork en een ander stuur. Verschillende overbodige onderdelen zijn juist verwijderd”, vertelt Frank Delissen, Central Harley-Davidson.
De motor staat in de Veghelse showroom, maar is niet meer te koop. Delissen: “Hij is al verkocht en dat is fijn. Als je zo’n motor aanpakt is het prettig dat hij daarna niet blijft staan, maar ook daadwerkelijk verkocht wordt.”
Europese titelVia Facebook en op motorbeurzen kunnen liefhebbers stemmen op hun favoriete motor. Dealers uit Nederland en België dingen mee naar de prijzen. Volgende maand wordt bekend wie de wedstrijd in de Benelux wint. De beste inzendingen strijden mee voor de Europese titel.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.