Inbrekers houden flink huis in gloednieuwe winkel met kogelwerende kleding in Eindhoven

21 februari 2015 om 11:25
nl
Inbrekers hebben vrijdagnacht een winkel met kogelwerende kleding in Eindhoven leeggeroofd. Eigenaar Yavuz Yilmaz: "We balen er flink van, maar dit zal niet het einde van onze zaak betekenen."
Geschreven door

Het gaat om een vestiging van de Panamera Group, dat met name kogelwerende vesten verkoopt van het merk Miguel Caballero. De winkel in Eindhoven is pas drie weken geopend.
Brutale actieVolgens Yilmaz was het een brutale actie. De overvallers reden een auto tot bij de winkel, forceerden het slot en verdwenen met een groot deel van de inventaris. Yilmaz is verbaasd dat de dieven gewoon hun gang konden gaan in een drukke winkelstraat.
De kogelwerende kleding is behoorlijk prijzig, het goedkoopste kledingstuk kost ongeveer 2400 euro. Over de totale buit wil Yilmaz niets zeggen. Wel benadrukt hij dat het bedrijf financieel gezond genoeg is om door te kunnen gaan.
'Moeilijke handel'Yilmaz kan alleen maar gissen wat er met de gestolen kleding gaat gebeuren. "Het is hele moeilijke handel, die kun je niet zomaar verkopen. De kleding is direct herkenbaar aan ons eigen merk."
[YouTube:body:http://youtu.be/0SOS_JXcAYo]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.