'Geen aanwijzingen dat er alcohol in het spel was bij dodelijk ongeluk Erp'

21 februari 2015 om 17:46 • Aangepast 21 november 2020 om 19:55
nl
Vooralsnog zijn er geen aanwijzingen dat alcohol een rol speelde bij het fatale ongeval in Erp vrijdagavond. Daarbij kwamen twee jongens van 16 en 18 jaar uit Someren, een 19-jarige man uit Erp en een 20-jarige man uit Gemert om het leven.
Profielfoto van
Geschreven door

Het 19-jarige slachtoffer uit Erp werd ernstig gewond per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Later bezweek hij daar aan zijn verwondingen.
OngevalDrie van de vier inzittenden overleden vlak na het ongeluk. De politie zegt dat de auto door nog onbekende oorzaak tegen een boom reed. Eén slachtoffer is uit de auto geslingerd, de twee andere slachtoffers zijn uit het wrak gehaald door de hulpdiensten.
De nabestaanden van de vier zijn in de loop van de nacht op de hoogte gebracht. Burgemeester Ina Adema van de gemeente Veghel, waar Erp onder valt, sprak van een afschuwelijke gebeurtenis.

Verhaal buurtbewonerEen buurtbewoner, die tientallen meters van de noodlottige boom verwijderd was, deed zijn verhaal tegen Omroep Brabant. Op grote afstand van het ongeval zag hij de accu van de wagen liggen. “Zo’n veertig tot vijftig meter van het ongeval af. Ik ben er uiteindelijk niet heengelopen. Ik kon er toch niets meer aan doen.”
Volgens een van de bewoners hebben ze een van de slachtoffers in het bos gevonden. “Dat hoorde ik, maar ik weet niet zeker of het waar is. Ik was er niet bij.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.