Bram Klemann (30) ernstig mishandeld in Boxtel tijdens carnaval: 'Ik werd wakker in een plas bloed'

21 februari 2015 om 16:42
nl
De 30-jarige Bram Klemann uit Eindhoven zal zich de afsluiting van carnaval nog lang blijven herinneren. Tijdens het stappen in Boxtel werd hij dinsdag uit het niets in elkaar geslagen door een groep mannen. "Er was niet eens een woordenwisseling. Opeens haalden ze uit. Daarna werd ik wakker op de grond in een plas van mijn eigen bloed."
Geschreven door

De mishandeling vond vermoedelijk rond halftwee plaats. Klemann sommeerde een omstander om 112 te bellen. Uiteindelijk werd hij naar het ziekenhuis gebracht waar hij een opvallende ontdekking deed. "Naast me lagen een man en vrouw die ook waren mishandeld in Boxtel."
'Hoofdwond en gezicht lag open'Klemann liep dinsdagnacht van het station terug naar het centrum. Daar kwam hij de groep van lichtgetinte mannen tegen. "Opeens deed er eentje een stap naar voren en werd er uitgehaald. Daarna kan ik me niets meer herinneren. Vervolgens werd ik wakker in mijn eigen bloed op de grond. Ik had een hoofdwond en mijn gezicht lag open."
Bram wist een omstander aan te klampen voor hulp. "Die heeft vervolgens de ambulance gebeld. Ik kon dat niet, omdat mijn telefoon was gestolen. Ook mijn portemonnee was gestolen."  
'Toen schoof ik het gordijntje opzij'Een man van 28 uit Boxtel is ook door de groep getinte mannen in elkaar geslagen. Zijn vriendin werd ook mishandeld. Ook zij werden dinsdagnacht naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch gebracht. Door stom toeval hoorde Bram toen hij zijn verhaal deed in het ziekenhuis een soortgelijk verhaal van zijn buren. "Toen schoof ik het gordijntje opzij en zag ik daar een man en zijn vriendin die in Boxtel iets soortgelijks mee hadden gemaakt."
Klemann hoopt doordat hij zijn verhaal in de media doet, de daders sneller worden gepakt. "De politie is ook al ingelicht, zij nemen de zaak hoog op."  
Tips?De daders zijn allemaal jonge mannen tussen de 18 en 22 jaar oud. Drie van hen hadden een lichtgetinte huidskleur. Eén verdachte was een blanke man. Een van hen droeg een zwart petje en er is ook een zwarte, glimmende, gewatteerde jas gezien. Een van de verdachten is een wat dikkere man.
De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van de ernstige mishandelingen of mogelijk andere informatie hebben die de politie kan helpen bij het onderzoek. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.