Helmond Sport geeft in extra tijd 0-1 zege bij MVV uit handen; ploeg van Van Dijk blijft voorlaatste

21 februari 2015 om 19:30
Helmond Sport heeft in de extra tijd van de competitiewedstrijd tegen MVV een 0-1 overwinning uit handen gegeven. Wimilio Vink scoorde in de 92e minuut en dat betekende de gelijkmaker.

Al in de vijde minuut had Jack Tuyp de Helmondse ploeg zaterdagmiddag aan de leiding gebracht. Als het bij deze stand was gebleven, dan had de ploeg van trainer Jan van Dijk voor het eerst een uitoverwinning behaald en en passant de voorlaatste plaats op de ranglijst van de Jupiler League overgedaan aan MVV.
Jack Tuyp valt geblesseerd uitDe spelers in Maastricht werden vrijwel voortdurend door regen of sneeuw geplaagd. Er waren 3.264 toeschouwers. Scheidsrechter was Tom Koekoek. Tuyp haalde diens slotsignaal niet, want de huurling van Ferencvaros verliet enkele minuten na de openingstreffer geblesseerd het veld.
Helmond Sport krijgt vrijdag bezoek van een ploeg, die nog lager staat: hekkensluiter RKC Waalwijk.