Willem II helpt PSV richting titel met punt tegen Ajax: 'Terechte uitslag, tevreden naar huis toe'

22 februari 2015 om 17:21 • Aangepast 21 november 2020 om 19:55
nl
Willem II heeft PSV zondag een dienst bewezen. In eigen huis hielden de goed spelende Tilburgers Ajax op 1-1.
Profielfoto van
Geschreven door

Arkadiusz Milik zette de Amsterdammers vlak voor rust op 0-1, maar vijf minuten na de hervatting bracht Ali Messaoud de Tricolores weer langszij. Hij profiteerde van een foutje achterin van Ajacied Viergever.
De aantrekkelijke wedstrijd golfde daarna op en neer met kansen voor beide ploegen. Armenteros had vlak voor tijd zelfs de 2-1 op zijn schoen, maar verprutste de uitgelezen mogelijkheid.
Streppel trots“Ik vind dat we dit gelijkspel zeker wel verdienen en met een beetje geluk hadden we zelfs nog gewonnen”, zei trainer Jurgen Streppel.  
“Natuurlijk had Ajax vaker kunnen scoren. Maar uiteindelijk hebben wij het hen heel moeilijk gemaakt. Ik ben wel trots op mijn ploeg. We hebben het in mijn ogen heel goed gedaan.”
Messaoud: 'Ik weet niet wat ik deed'Doelpuntenmaker Messaoud kon tevreden achterom kijken toen hij van het veld  liep. Na zijn treffer kwamen er veel emoties los. "Dat zeiden ze in de kleedkamer ook ja. Ze wisten niet wat ik deed. Maar ik moet zeggen dat ik ook niet wist wat ik deed. Ik was zo blij, er kwam zoveel adrenaline vrij."
[Tweet:https://twitter.com/job_dusoleil/status/569517861875679232]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.