Vermiste Henry Pfaff hield zich mogelijk bezig met criminele zaken, politie doet oproep

23 februari 2015 om 19:07
nl
De politie doet een dringend beroep op mensen die meer weten over de vermiste Henry Pfaff om zich te melden. De Eindhovenaar is al vier weken vermist. Uit politieonderzoek blijkt dat hij zich misschien bezighield met criminele zaken. Dat heeft mogelijk te maken met zijn verdwijning.
Geschreven door

De politie doet de oproep om informatie in opsporingsprogramma Bureau Brabant maandagavond.
Geen informatieDe familie van de vermiste Pfaff heeft de afgelopen weken al druk gezocht naar de man, dat heeft niets opgeleverd. De politie zegt in Bureau Brabant dat een onderzoek op social media ook niets heeft opgeleverd.
Pfaff vertrok op 27 januari uit zijn huis aan de 2e Terborgstraat in Eindhoven. Zijn jas, telefoon en bankpas liet hij achter. Mogelijk is hij in een auto gestapt. De politie wil heel graag weten waar hij na dat moment nog is gezien.
Kritiek op politieVolgens geruchten zit Henry Pfaff in de hennephandel. Familie van Pfaff was tot dusver kritisch op de politie, omdat de vermissing niet meteen goed is opgepakt vanwege een misverstand. De politie dacht dat de man in de gevangenis zat, maar dat was niet zo.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.