Slachtoffer brute woningoverval Sprang-Capelle: ‘Ik dacht dat dit het einde was’

23 februari 2015 om 19:32
nl
Nietsvermoedend opent een 68-jarige man uit Sprang-Capelle maandagochtend 26 januari rond acht uur de deur als twee mannen aanbellen. De man handelt in auto-onderdelen en hij denkt dat de twee mannen aan de deur klanten zijn. Maar zodra de deur opengaat, wordt hij tegen de grond geslagen. “Ik dacht dat ik de avond niet zou halen. Dit is het einde.”
Geschreven door

Het slachtoffer van de brute woningoverval deed maandagavond zijn verhaal in Bureau Brabant. Zodra de daders de woning zijn binnengedrongen, wordt het slachtoffer op zijn buik gerold. “Ze gooiden een doek over mijn hoofd en bonden me vast. Toen zijn ze binnen aan het roven gegaan”, vertelt het slachtoffer.
'We steken je kapot'Hij hoort dat één van de overvallers continu bij hem in de buurt blijft. Zijn compagnon doorzoekt het huis. Drie kwartier tot een uur ligt de man op de grond, met zijn handen vastgebonden op zijn rug. Daarna verlaten de overvallers het huis. “Blijf nog een kwartier liggen of we steken je kapot”, riepen ze het slachtoffer nog na.
De daders zijn waarschijnlijk gevlucht in een witte bestelauto. De buit bestond uit twee zakhorloges, zilveren armband, gouden zegelring, zilveren ring en portemonnee. De daders zijn spoorloos, net als de buit.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.