Twee opties nieuwe technisch directeur Willem II: Carlos Aalbers of Hans Smulders

24 februari 2015 om 16:41
nl
Carlos Aalbers of Hans Smulders zal op korte termijn worden aangesteld als technisch directeur van Willem II. Dat meldt Voetbal International. Carlos Aalbers heeft een sportmanagementbedrijf, Hans Smulders is technisch manager van FC Eindhoven.
Geschreven door

Volgens VI heeft de directie van Willem II vorige week gesprekken gevoerd met beide kandidaten. Hun voorkeur wordt momenteel doorgespeeld aan de raad van commissarissen die naar verwachting volgende week een beslissing zal nemen.
Aalbers en SmuldersCarlos Aalbers was zes seizoenen technisch directeur van NEC waar hij van 1982 tot en met 1995 voetbalde. Hij speelde ongeveer vierhonderd wedstrijden voor de club uit Nijmegen. Als technisch directeur zorgde hij er mede voor dat de club in totaal zo'n tien miljoen euro overhield aan transfers in zijn periode.
Technisch manager Hans Smulders wordt verantwoordelijk gehouden voor de goede resultaten van FC Eindhoven. De club heeft een bescheiden budget maar presteert al enige jaren boven verwachting.  
Samenwerking met Jurgen StreppelDe nieuwe directeur zal samen gaan werken met hoofdtrainer Jurgen Streppel. De afgelopen jaren had Streppel een dubbelrol bij Willem II en was hij hoofdtrainer en technisch directeur tegelijk.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.