Wijkagent betrapt hardleerse pedofiel weer in Oosterhout

25 februari 2015 om 08:30
nl
Een wijkagent in Oosterhout heeft de hardleerse pedofiel H. van R. afgelopen zaterdag op heterdaad betrapt toen hij opnieuw contact had met kinderen. Justitie wil de 75-jarige Van R. nu voor een halfjaar achter de tralies.
Geschreven door

Op 13 maart moet hij voorkomen bij de rechtbank in Breda. Nu zit hij vast.
Van R. werd in december nog veroordeeld vanwege ontucht met een 14-jarig kind in 2000. Hij kreeg een omgangsverbod met kinderen opgelegd voor een periode van vijf jaar. Dat hield hij dus nog geen drie maanden vol, meldt BN DeStem.
BijlesHet is niet de eerste keer dat de pedofiel een verbod van de rechter in de wind slaat. Toen hij vorig jaar werd opgepakt, kwam hij al snel voorlopig op vrije voeten, maar onder de voorwaarde dat hij niet met kinderen om zou gaan. Tegen de rechter vertelde hij in november echter doodleuk dat hij Sri Lankaanse kinderen bijles gaf. De rechter reageerde daarop als door een wesp gestoken en schreeuwde destijds welhaast: “Maar dat was u verboden!''
Sri Lankaanse kinderenDat heeft blijkbaar geen indruk gemaakt op Van R., want de Sri Lankaanse kinderen zaten zaterdag toch weer bij de man in zijn woning. De man had in december een taakstraf van 180 uur en een halfjaar voorwaardelijke gevangenisstraf gekregen.
Justitie wil nu dat de rechter dat halfjaar alsnog oplegt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.