Man en vrouw langer vast in zaak verbrande Syriër in bos Boxtel

25 februari 2015 om 18:16
nl
De man en vrouw uit Esch die begin februari werden opgepakt voor betrokkenheid bij de dood van de Syriër die in november 2014 brandend werd gevonden in het bos Sparrenrijk in Boxtel, blijven langer vastzitten. De 27-jarige man zit nog zeker drie maanden vast, het voorarrest van de 35-jarige echtgenote van het slachtoffer is met dertig dagen verlengd. Dat bepaalde de rechtbank in Den Bosch woensdag.
Geschreven door

Het Openbaar Ministerie wil nog niks kwijt over de exacte beschuldigingen tegen het duo. Advocaat Serge Weening van de 27-jarige man vertelde dat hij wordt beschuldigd van moord.
Vastgebonden en met brandbare vloeistof besprenkeldEen wandelaar vond het brandende lichaam van de man uit Syrië destijds in het Sparrenrijk in Boxtel. Hij was overleden toen de politie arriveerde. Het slachtoffer was met tape vastgebonden, met een brandbare vloeistof besprenkeld en daarna in brand gestoken.  
Niet als vermist opgegevenDe politie kwam de identiteit van de man pas na een week op het spoor na tips. Die kwamen binnen toen foto's van het gezicht van de dode man op internet en televisie werden getoond. De man was niet als vermist opgegeven.
Volgens bronnen was hij met zijn vrouw in een echtscheiding verwikkeld. De verdachte man is een bekende van het stel.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.