Politie pakt derde verdachte op in onderzoek naar wilde schietpartij in Eindhoven

25 februari 2015 om 18:26
nl
De politie heeft woensdagmorgen een 42-jarige Eindhovenaar aangehouden omdat hij waarschijnlijk betrokken was bij de schietpartij in de Medoclaan in oktober 2014. Toen ontstond er een wilde schietpartij tussen mensen met kleding van No Surrender en twee andere mannen.
Geschreven door

Eerder werden een 34-jarige Helmonder en een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Na de schietpartij hebben opsporingsprogramma's Bureau Brabant en Opsporing Verzocht uitgebreid aandacht besteed aan de massale schietpartij.
Herkenbare zwartleren hesjesOp de bewakingsbeelden is erg duidelijk te zien dat een groep van zeven mannen aankomt bij de villa. Een aantal van hen droeg de herkenbare zwartleren hesjes met het logo van de motorclub achterop.
[youtube:body:http://youtu.be/85a_4eq6x-0]
Bij de schietpartij raakte niemand gewond. De nu aangehouden verdachte is één van de twee mannen die op de beelden uit het huis komt gelopen. Hij is op de beelden niet met een pistool te zien.
Andere mannen op beeld bekendHij wordt ervan verdacht dat hij wel een pistool voorhanden had. Tijdens het onderzoek naar de schietpartij is gebleken dat de man zich mogelijk ook schuldig heeft gemaakt aan bijstandsfraude.
De politie doet nog verder onderzoek naar de aanleiding van het schieten bij het huis aan de Medoclaan. Van de overige mannen op de beelden is de identiteit bekend en naar hen wordt gezocht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.