Paul Elstak, Mental Theo en Snollebollekes op afgeslankte Halfvastenfeesten in Zeeland

27 februari 2015 om 12:44
nl
Langzaamaan laten we de winter achter ons en dat betekent dat het festivalseizoen weer begint. Traditioneel trapt de organisatie van de Halfvastenfeesten in het dorp Zeeland af. Over precies twee weken begint het muziekevenement, dat dit jaar in afgeslankte vorm plaatsvindt.
Geschreven door

Op de planken staan dit jaar onder anderen Mental Theo en Paul Elstak. Verder komen Django Wagner, Henk Bernard en Johnny Romein. Ook verschijnen coverband Tilt, Helemaal Hollands, Snollebollekes en Lijn 7 op het podium.
'Te ver afgedreven'De organisatie heeft de opzet van de Halfvastenfeesten voor dit jaar aangepast. Het festival duurt nu geen drie dagen meer, maar twee dagen. Daarnaast schroefde de organisatie het aantal area's en acts drastisch terug. Iedereen treedt nu op in één tent.
"De Halfvastenfeesten moeten een feest zijn voor jong en oud in Zeeland en omgeving en betaalbaar zijn voor iedereen. De afgelopen jaren zijn we te ver afgedreven van deze doelstelling", aldus Marien Nass van de organisatie.
Tickets verkrijgbaarTickets voor de Halfvastenfeesten zijn online te verkrijgen. Daarnaast verkopen lokale winkels ze in omliggende steden en dorpen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.