PSV-Ajax kan komende titel meer glans geven

27 februari 2015 om 18:48
nl
PSV kan bij winst zondag in de topper tegen Ajax de achtervolger op een achterstand van maar liefst zeventien punten zetten. Hoewel de titel al binnen handbereik is, geeft winst tegen Ajax die titel nog meer glans. Toch willen ze bij PSV daar nog steeds niet op vooruitlopen.
Geschreven door

PSV-trainer Phillip Cocu: "We moeten niet te veel kijken hoeveel punten we voorstaan. We moeten ons richten op de volgende wedstrijd en die is tegen Ajax. Maar mochten wij het gewenste resultaat halen zondag, dan is het gat heel groot en mogen we dat niet meer weggeven. Uiteraard willen we alle wedstrijden winnen, maar op een topper staat nog extra prestige. Ons is er dus alles aan gelegen om van Ajax te winnen."
Of Santiagio Arias en Karim Rekik tegen Ajax kunnen spelen is nog steeds onduidelijk. Cocu: "Beide spelers doen morgen mee aan de groepstraining. Daarna wordt bekeken of ze weer inzetbaar zijn."
Besloten trainingDie training, zaterdagochtend, zal besloten zijn. Fans van PSV hadden aangekondigd om massaal naar de laatste training voor de wedstrijd tegen aartsrivaal Ajax te komen om hun ploeg succes te wensen.
Die fans zijn welkom vóór de training om halfelf. Na een kwartier moeten ze dan weer vertrekken, waarna de training achter gesloten deuren verder gaat.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.