VVD trapt campagne af bij hockeyclub Push in Breda

28 februari 2015 om 13:33 • Aangepast 21 november 2020 om 19:47
nl
VVD-ministers Schultz (Infrastructuur) en Hennis (Defensie) hebben zaterdagochtend een aantal sportclubs in Breda bezocht. Dat deden ze samen met staatssecretaris Dekker (Onderwijs) voor de aftrap van de VVD-campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen.
Profielfoto van
Geschreven door

Minister Melanie Schultz bezocht hockeyclub BHV Push. Ze prees het Aquapushveld: een uniek sportveld dat waterbesparend, energiezuinig en duurzaam is. "BHV Push is een voorbeeld voor andere hockeyclubs", zei Schultz. Ze sloeg zelf ook een balletje op het hockeyveld.

Wachten op privacy instellingen...


Meer dan sportMinister Jeanine Hennis bezocht voetbalclub BSV Boeimeer wegens de maatschappelijke initiatieven die de club neemt. "Een voetbalclub is meer dan alleen sport." Staatssecretaris Dekker ging naar atletiekvereniging Sprint. Deze vereniging maakt het mogelijk om mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking actief te laten zijn met atletiek.
Na de bezoeken aan de Bredase sportclubs trokken de ministers en staatssecretaris naar het centrum. Daar was ook premier Mark Rutte om de VVD-campagne af te trappen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.