Özhan Coskun (29) in ziekenhuis overleden na brand in appartementencomplex

28 februari 2015 om 14:48
nl
De 29-jarige man uit Eindhoven die zwaargewond raakte bij een brand in een appartement aan de Cederlaan in Eindhoven, is zaterdagochtend in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen. Het gaat om Özhan Coskun, medewerker bij de faculteit Wiskunde en Informatie van de Technische Universiteit Eindhoven.
Geschreven door

In het appartement werd de 29-jarige man gewond gevonden en vervolgens in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij later aan de gevolgen van de rook die hij had ingeademd.
Niet aangestokenDe brand ontstond rond halfvijf in de keuken van een appartement. Er was veel rookontwikkeling ondanks dat het om een kleine brand ging. De politie heeft technisch onderzoek gedaan. Daaruit bleek dat de brand niet is aangestoken.
Het appartementencomplex werd na de brand uit voorzorg ontruimd. De bewoners zijn inmiddels allemaal weer terug in hun woning. Een trauma-arts kwam met een helikopter ter plaatse. Het 29-jarige slachtoffer werd gereanimeerd en met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij enkele uren later aan zijn verwondingen.[YouTube:body:http://youtu.be/E-BgeQ1xOGk?list=UUp2w6RCcZ2pgCgvNZCN4ciA]
Bijeenkomst voor TU/e-collega'sMaandag organiseert de Technische Universiteit Eindhoven een bijeenkomst voor directe collega's van Özhan Coskun.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.