Verliefd stel achtervolgd en bedreigd door gewapende overvallers in Eindhoven

28 februari 2015 om 15:15
nl
Een 24-jarige man en een 22-jarige vrouw zijn vrijdagnacht achtervolgd en bedreigd door drie gewapende overvallers in Eindhoven. De politie zoekt getuigen van de gewapende beroving op de Mecklenburgstraat.
Geschreven door

Rond halfvier liep het verliefde stel naar huis na een avondje stappen. Op de Grote Berg werden zij aangesproken door twee mannen. Deze daagden hen uit en maakten seksueel getinte opmerkingen naar de vrouw.
AchtervolgdHet tweetal reageerde hier niet op en liep met versnelde pas naar huis aan de Mecklenburgstraat. Ze werden door de mannen achtervolgd. Inmiddels had er ook een derde zich bij hen gevoegd. Voordat de slachtoffers de voordeur open konden doen, werden ze door de drie mannen omsingeld.
Eén van de gewapende overvallers bedreigde het stel met een mes. Zij werden gedwongen hun geld af te staan. Het slachtoffer wist kort daarna de voordeur te openen en wist deze weer te sluiten voordat het drietal hen verder kon achtervolgen.
SignalementDaarop zijn de daders vertrokken. De politie is nog op zoek naar hen. Van twee daders is een signalement, het zou gaan om een man van ongeveer 1.75 met kort gemillimeterd donker haar, hij droeg een beige vest of sweater en sprak met een buitenlands accent.
De tweede dader was licht getint, had een slank postuur en was ongeveer 1,90 meter lang. Hij had ook gemillimeterd donker haar en droeg donkere kleding en een gewatteerde jas.
Tips?Mensen die de beroving hebben gezien of er mogelijk meer van afweten kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem: 0800-7000.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.