PSV wint van Ajax, denkt nipte meerderheid van Omroep Brabant-lezers

28 februari 2015 om 19:12 • Aangepast 21 november 2020 om 19:47
nl
PSV gaat zondag winnen van Ajax. Dat denken althans de meeste lezers van Omroep Brabant. 55 procent van de mensen die stemden op de poll op onze website gaat ervan uit dat de punten zondag in Eindhoven blijven.
Profielfoto van
Geschreven door

Bijna een kwart denkt dat Ajax wint en ongeveer evenveel stemmers verwachten een gelijkspel.
Vuurwerk op laatste trainingZaterdagochtend namen honderden PSV-supporters alvast een voorschot op de aanstaande titel. De laatste training voor de topper tegen Ajax werd opgesierd door vuurwerk, fakkels en een erehaag.

Wachten op privacy instellingen...

Vroegste kampioen ooit?Het vertrouwen dat PSV voor het eerst sinds 2008 weer kampioen wordt, is groot. Het verschil met achtervolger Ajax is nu 14 punten. Als PSV zondag wint, wordt de afstand dus 17 punten. Die achterstand lijkt voor Ajax onoverbrugbaar. PSV zou zelfs de vroegste kampioen ooit in de eredivisie kunnen worden.
Mocht Ajax winnen in Eindhoven, dan is het verschil nog steeds 11 punten en is de kans op een PSV-kampioenschap nog steeds heel groot.
Volg onze liveblogWil je PSV - Ajax zondag lvolgen? Dan ben je bij Omroep Brabant aan het juiste adres. We doen zondagmiddag via een liveblog verslag van de voetbaltopper. De wedstrijd begint om kwart voor vijf. De liveblog start om halfvijf.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.