Kevin Abbring maakt verwachtingen waar in Zandvoort

1 maart 2015 om 02:06
nl
Hyundai-fabrieksrijder Kevin Abbring uit Son heeft de verwachtingen ingelost door aan het stuur van een Porsche 911 GT3 de shortrally van Zandvoort te winnen. "Leuk om weer voor het Nederlandse publiek te rijden, zeker met wat er allemaal gaande is op het moment", aldus Abbring.
Geschreven door

Van de sneeuw en het WRC-debuut in Zweden naar een Porsche in Zandvoort: het was even schakelen voor Abbring. "Het was een leuke kans om een keer met de Porsche te mogen rijden", vond hij.
Vaker zien?Of de Nederlandse fans hem dit jaar vaker gaan zien? "Het zal qua planning heel lastig zijn, al zou ik het wel willen", legt hij uit.
Met een derde plaats voor Antoine van Ballegooijen was het podium sterk Brabants getint. Hij was tevreden. "Dit was het meest haalbare. We hoeven ons nergens voor te schamen, als je kijkt naar de auto’s die voor ons staan", reageerde de rijder uit Nuenen.  
Nóg meer Brabantse WK ambitiesMaar niet alleen het podium was sterk Brabants getint, bij de tien snelsten meldden zich zes Brabanders. Martin van Iersel (Tilburg, 4e), Jurgen de Bruin (Eindhoven, 6e), en Randy Doreleyers (Eindhoven, 9e) hielden de Brabantse eer hoog.
Kevin van Deijne (Zeeland, 8e) benadrukte zijn internationale ambities met een vierde tijd op de laatste proef. "Wij willen graag dit jaar een aantal WK’s rijden, liefst in de D-Mack Drive Fiesta Trophy", aldus Van Deijne.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.