Sport zondag: Jaspers en Van Beers missen WK-finale driebanden, Indy de Vroome onderuit

1 maart 2015 om 09:57 • Aangepast 21 november 2020 om 19:45
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder andere aandacht voor de biljarters Dick Jaspers en Barry van Beers, tennisster Indy de Vroome en ex-wielrenster Leontien van Moorsel
Profielfoto van
Geschreven door

Koreanen te sterk voor biljartduoHet is Barry van Beers uit Bladel en Dick Jaspers uit Sint Willebrord niet gelukt de finale te bereiken van het WK driebanden in het Duitse Viersen. Jaspers en Van Beers verloren zondagmiddag van Zuid-Korea. Jaspers won overtuigend van Jung Han Heo met 40-27 in 22 beurten, maar Van Beers verloor met 40-32 an Jae Ho Cho. Een tiebreak moest de beslissing brengen. Die ging vervolgens met 15-10 naar de Zuid-Koreanen.
Turkse klopt De VroomeIndy de Vroome is uitgeschakeld in de kwartfinale van het tennistoernooi in het Amerikaanse Rancho Santa Fe. Het talent uit Cromvoirt moest zaterdag haar meerdere erkennen in de Turkse Ipek Soylu. De Vroome verloor de eerste set met 7-5. Ze knokte zich in de tweede set terug in de wedstrijd (6-4), maar de derde set ging weer naar de Turkse (6-2).


Storey kan Van Moorsel niet van troon stotenLeontien Zijlaard-Van Moorsel heeft het werelduurrecord nog altijd in handen. De Britse wielrenster Sarah Storey deed zaterdag een mislukte aanval op het record dat de Boekelse in 2003 neerzette in Mexico-Stad. De viervoudig olympisch kampioene reed toen in een uur 46,065 kilometer. Storey - de meest succesvolle paralympische atlete ooit - kwam in Londen niet verder dan 45,502 kilometer. De 37-jarige Britse reed aanvankelijk onder het schema van Van Moorsel, maar ze moest naarmate het uur vorderde steeds meer toegeven.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.