Willem van Hanegem: 'PSV landskampioen? Ik ben er nog niet zo zeker van...'

2 maart 2015 om 11:27
nl
Willem van Hanegem denkt niet dat PSV de titel al binnen heeft. De oud-profvoetballer laat maandag in het AD weten niet onder de indruk te zijn van het spel van de Eindhovenaren. Bovendien vindt hij dat Memphis Depay zich veel te solistisch opstelt.
Geschreven door

"Als ze een beetje oog hadden gehad voor elkaar, had PSV Ajax ondersteboven gespeeld en die wedstrijd op zijn sloffen gewonnen", schrijft Van Hanegem. "Zolang zo'n Depay dat niet beseft, zal hij nooit een héél goede speler worden. Hij speelt nu alleen voor zijn eigen ikkie."
'PSV kan zomaar in elkaar'Van Hanegem: "Ik ben er ook niet zeker van dat PSV kampioen gaat worden, hoewel die ploeg nog steeds elf punten voorsprong heeft. Met deze spelers heeft PSV een elftal dat zomaar in elkaar kan storten. Als je echt een ploeg bent, laat je je afgelopen donderdag in de Europa League dan zo wegspelen door Zenit?"'
"Er zijn ook jongens die zich 33 slagen in de rondte lopen en dan kan het niet anders dan dat zij zich op een moment aan die anderen gaan ergeren. Dat zal dan wrijving geven. Ik wil het nog wel eens zien allemaal", aldus Van Hanegem.
PSV verloor zondag met 1-3 van Ajax.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.