Best Kept Secret Festival maakt 20 nieuwe namen bekend waaronder A$AP Rocky en Ride

3 maart 2015 om 10:07
nl
Best Kept Secret heeft een tweede rij namen bekendgemaakt van artiesten die in juni op het festival spelen. Onder deze nieuwe namen de Amerikaanse rapper A$AP Rocky en de Britse rockband Ride.
Geschreven door

Verder onder meer Eskmo, Mourn, en Vessels en Ghost Culture dit jaar naar Hilvarenbeek. Rapper A$AP Rocky bracht zijn debuutalbum Live.Love.A$AP uit in 2011 met lovende kritieken.
Het succes van zijn eerste album leverde meteen een platendeal op en ook zijn tweede album uit 2013 werd goed ontvangen.
[YouTube:body:http://youtu.be/5v6JUzxWoGw]
Eerste tour in jarenRide was in de jaren '90 van de vorige eeuw een bekende band in het genre 'shoegaze'. Vooral dankzij het album Nowhere uit 1990 dat wordt gezien als een van de belangrijkste shoegazeplaten.
Ze gingen in 1996 uit elkaar maar maakten onlangs de reünie bekend. Best Kept Secret Festival doen ze tijdens hun eerste tour in jaren ook aan.
[Youtube:body:http://youtu.be/pVhNi5cU8mo]
Een maand geleden maakte de festivalorganisatie de eerste 53 artiesten bekend onder wie: Alt-J, Noel Gallagher's High Flying Birds, The Libertines, Of monsters and men en Death Cab for Cutie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.