Onderzoek vondeling in Breda gaat door, vondst meisje dinsdagavond in Opsporing Verzocht

3 maart 2015 om 11:52
nl
De politie heeft dinsdagochtend in Breda voorbijgangers van de plek waar maandagochtend een meisje te vondeling is gelegd gevraagd of ze wat gezien hebben. Ook is er een lichtkrant geplaatst waarop getuigen wordt gevraagd contact op te nemen met de politie. Het programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan de vondst van de baby.
Geschreven door

Er worden tijdens de uitzending spullen getoond die bij het meisje werden gevonden. Opsporing Verzocht begint dinsdagavond om halfnegen op NPO1. "Dan wordt er meer gemeld over de baby", vertelt politiewoordvoerder Jeroen Steenmeijer.
OnderzoekHet passantenonderzoek is dinsdag gehouden omdat veel mensen langs dezelfde plek komen vanwege woon-werkverkeer. "We hebben enkele tientallen mensen zoals fietsers en voetgangers, gevraagd of zij iets hebben gezien", vertelt Steenmeijer.
Of het onderzoek al concreet iets heeft opgeleverd, kan hij nog niet melden. Verder onderzoekt de politie onder meer camerabeelden van het station.
NS-stationHet meisje werd maandag tussen halfnegen en negen uur gevonden in de Christiaan Huygensstraat. Deze straat ligt bij vlakbij het NS-station in Breda. De lichtkrant is geplaatst op de kruising van de Liniestraat met de Christiaan Huygensstraat.
Het kindje lag in een zwarte tas, tussen twee geparkeerde auto's. Het meisje werd naar het Amphia Ziekenhuis in Breda gebracht. Zij is ondergebracht bij een speciaal pleeggezin, dat maximaal drie maanden voor haar zal zorgen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.