Voor 400.000 euro aan wiet in beslag genomen bij vier arrestaties in Waalwijk

3 maart 2015 om 14:09
nl
Met de inbeslagname van honderd kilo gedroogde hennep heeft de politie voorkomen dat er softdrugs met een straatwaarde van zo'n 400.000 euro op de markt kwamen. De politie hield vier mensen aan.
Geschreven door

Het spul werd maandagavond aangetroffen in een huis aan het Walkvat in Waalwijk. De politie hield de vier mensen aan na een tip van een oplettende getuige.
Sterke wietgeurDe tipgever wist de politie te vertellen dat het op het Walkvat sterk naar hennep rook. Agenten die onderzoek deden, vonden in een huis een hennepkwekerij en -drogerij.
In de woning waren een 58-jarige man uit Waalwijk, een 62-jarige vrouw uit Goirle, een 55-jarige vrouw uit Goirle en een 67-jarige vrouw uit Tilburg aanwezig. De drie vrouwen waren op het moment dat de politie arriveerde hennep aan het knippen.
Verpakt in grote vuilniszakkenOp de zolder van het huis werd de kwekerij gevonden. Daar stonden net afgeknipte hennepplanten maar ook grote, rijpe hennepplanten. De gedroogde henneptoppen die de politie vond waren verpakt in drie grote vuilniszakken.
De vier verdachten werden voor nader verhoor naar het politiebureau gebracht. Ze hebben de nacht in de cel doorgebracht en worden dinsdag verhoord.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.